Πλήθος κόσμου κέφι, χορός και τιμητικές βραβεύσεις στην Κοπή της Βασιλόπιτας μας

Το Δ.Σ. ευχαριστεί όλα τα Μέλη του Συνδέσμου για την Παρουσία σας στην Συνέλευση και την με κάθε τρόπο Συμπαράστασή σας. Ευχαριστέι επίσης τους επίσημους προσκεκλημένους μας: Το Τιμώμενο Μέλος μας κ. Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, τον Πρόεδρο της ΟΛΣΑ κ. Νεκτάριο Βακάλη, τον Αντιπρόεδρο της Λεσβιακής Παροικίας κ. Ε. Ντογραμματζή και τους Προέδρους και τα μέλη των Δ.Σ. των Συλλόγων της Δημοτικής μας Ενότητας, που μας τίμησαν με την Παρουσία τους.Φάνηκε τελικά πως οι Λέσβιοι κι ιδιαίτερα οι Πλωμαρίτες, ξέρουν να συνδυάζουν το «τερπνό μετά του ωφελίμου» μετατρέποντας μια Γενική Συνέλευση σε γιορτινή συνάντηση!

Posted by Δημήτριος Χαλαυτής on Montag, 23. Januar 2017

Κόψαμε τη βασιλόπιτα, με την ευγενή παρουσία του Προέδρου της Ο.Λ.Σ.Α. κ. Νεκτάριου Βακάλη, κάναμε ποδαρικό, τιμήσαμε το Χρήστο μας, φάγαμε, χορέψαμε και όλα αυτά σε μια Γενική Απολογιστική Συνέλευση με την εξαγγελία της δημιουργίας Κίνησης Πολιτισμού και Νεολαίας !

Το Δ.Σ. ευχαριστεί όλα τα Μέλη του Συνδέσμου μας για την Παρουσία σας στην Συνέλευση και την με κάθε τρόπο Συμπαράστασή σας. Ευχαριστέι επίσης τους επίσημους προσκεκλημένους μας: Το Τιμώμενο Μέλος μας κ. Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, τον Πρόεδρο της ΟΛΣΑ κ. Νεκτάριο Βακάλη, τον Αντιπρόεδρο της Λεσβιακής Παροικίας κ. Ε. Ντογραμματζή και τους Προέδρους και τα μέλη των Δ.Σ. των Συλλόγων της Δημοτικής μας Ενότητας, που μας τίμησαν με την Παρουσία τους.

Φάνηκε τελικά πως οι Λέσβιοι κι ιδιαίτερα οι Πλωμαρίτες, ξέρουν να συνδυάζουν το «τερπνό μετά του ωφελίμου» μετατρέποντας μια Γενική Συνέλευση σε γιορτινή συνάντηση!

Φωτογραφίες και βίντεο από την εκδήλωση

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *